If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Благодаря за мненията които изказахте , а и на двата мотора ли съединителя е с демпфер и имат ли си някви хронични болки като на ТС вариатора примерно Също така ако може някои колега от София да каже колко е разхода на 100 за 2.4 -то ?
Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX
2,4 10v ремапнато дава 8-9 с даване на газ доста често,сичката газ 10,ако се кара леко може да падне и под тези стойности,на дълго пак същия филм леко каране 5-5,5,газта в стелката 10 И да по темата 5-така е класика,няма по як мотор от него,1.9 е компромис
AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
sigpic
Май все пак ставаше дума за поддръжка и ремонтопригодност, а не за чипове - мипове, вървежи и прочее детски истории Та с оглед на първите 2 по-добрият избор е 4 цилиндровата машина.
Би ли ми обяснил, ако махнеш на добре вървящата 10v по-голямата турбина, кулер, изпускателна система, intake, спортни филтри и я върнеш на сток с чип, как ще ми дадеш бинокала ?!
Щото и на 16v ако сложиш горе-споменатите неща, тръгва доста по-добре от 10v.
Бобби, няма проблеми!
Кихай 5к и да ги бартеросваме
Би ли ми обяснил, ако махнеш на добре вървящата 10v по-голямата турбина, кулер, изпускателна система, intake, спортни филтри и я върнеш на сток с чип, как ще ми дадеш бинокала ?!
Щото и на 16v ако сложиш горе-споменатите неща, тръгва доста по-добре от 10v.
Бобби, няма проблеми!
Кихай 5к и да ги бартеросваме
Аз пет хилки.... ще си купим розов кадилак)))
---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:41 ----------
Всеки кара кола според възможностите.....ако има възможности това което му създава удоволствие...само си дървите пишките, кой по най-най...най....
Ей пак намесихте настройките...
На всички ни е ясно че неговата кола е най....мега....хипер...супер яка и вървяща само миришеща горивото. Айде молА ви са...
Днес между другото си мерихме пи...ките с един дърт лексус незнам какъв си 4.3L пишеше на капака, ми доста се пулеше пича в огледалото, но евала за културното състезание, газ на макс когато нямаше коли по пътя, без рискови изпреварвания, просто кеф. До към 200+ що годе бива, но явно конете му под капака си бяха доста, просто друг клас автомобил. Та мисълта ми с нечипнато 1.9 тази ебавка щеше да се случи точно никога.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment